Πως μπορούμε να ιδρύσουμε μια καινοτόμο εταιρεία υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά Ελεύθερο Λογισμικό


Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.ellak.gr), σε συνεργασία με την Logikon Labs (www.logikonlabs.com), διοργάνωσαν, την Πέμπτη 22/5/2014 στο πλαίσιο του INNOVATHENS, εκδήλωση με θέμα:

«Πως μπορούμε να ιδρύσουμε μια καινοτόμο εταιρεία υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά Ελεύθερο Λογισμικό: Δυνατότητες, προκλήσεις, δυσκολίες»

Η εκδήλωση βοήθησε μελλοντικούς entrepreneurs αλλά και απλούς υποστηρικτικές του Ανοιχτού Λογισμικού να καταλάβουν ότι είναι εφικτό-αν όχι προτιμητέο- να στήσει κάποιος μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ΕΛ/ΛΑΚ.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος της Logikon Labs παρουσίασε λύσεις ΕΛ/ΛΑΚ για όλες τις ανάγκες ενός γραφείου, όπως βασικό Λειτουργικό Σύστημα, Project Management και Κοινή Χρήση Πόρων.

Στη συνέχεια, η παρουσίαση επεκτάθηκε σε λύσεις που αφορούν καινοτόμες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, και συγκεκριμένα σχεδίαση και ανάπτυξη software και hardware.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση γύρω από τις δυνατότητες και τις προκλήσεις που εμφανίζει η χρήση ΕΛ/ΛΑΚ σε μια σύγχρονη εταιρεία.

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε την παρουσίαση εδunnamedώ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s